HA 6 GG - Hungarian

amateur radio station

Naptár

Előző hónap Február 2020 Következő hónap
H K Sz Cs P Szo V
week 5 1 2
week 6 3 4 5 6 7 8 9
week 7 10 11 12 13 14 15 16
week 8 17 18 19 20 21 22 23
week 9 24 25 26 27 28 29

Kihirdették a Buék aktivitás 2013 eredményeit

A Jászsági Rádiósok Egyesülete a hagyományoknak megfelelően...

A Jászsági Rádiósok Egyesülete a hagyományoknak megfelelően immár sokadszorra rendezte meg 2013. december 28-án BUÉK Aktivitását, melynek eredményhirdetését szombaton délelőtt tartották az MHSZ egykori székházában lévő termükben. A rendezvényen megjelent Nagy András, az önkormányzat városkapcsolati tanácsnoka is.


Kövér Béla, a házigazda Jászsági Rádiósok Egyesületének elnöke köszöntötte az ünnepélyes díjkiosztón megjelenteket, akik több településről is érkeztek. Mint mondta, a tavaly év végi verseny is nagy érdeklődést keltett, hiszen néhány óra alatt több mint 400 aktivitást regisztráltak. Azok, akik a kiírásnak megfelelően eredményesen teljesítették a BUÉK Aktivitást emléklapot, érmet és pezsgőt kaptak. Azok között pedig, akik a díjkiosztón megjelentek még különböző tárgyjutalmakat is kisorsoltak.

Köszöntötte a sikeres rádióamatőröket Matzon Jenő a MOM Rádióamatőr Klub vezetője is, aki a BUÉK Aktivitás „atyja” volt. Bejelentette, hogy e tisztségéből adódóan utoljára vett részt a jászberényi díjkiosztón, mert 73 évesen átadja a stafétabotot a fiatalabbaknak. Az örökifjú rádiós mosolyogva megjegyezte, természetesen versenyzőként szívesen visszatér a Jászság fővárosába.

Gratulált a rádiósok eredményéhez Nagy András városkapcsolati tanácsnok, aki hangsúlyozta, hogy milyen fontosak azok a civil szervezetek, ahol komoly közösségek formálódnak.

- Minden bizonnyal önök számára is izgalmas, amikor az éterben kialakított kapcsolatok után személyesen is megismerkedhetnek távol élő rádiós társukkal – mondta Nagy András, aki azt is kijelentette, hogy az ilyen közösségek méltóak az önkormányzat támogatására.

Kövér Béla a találkozó hivatalos részének zárásaként elmondta. hogy természetesen idén is meghirdetik a BUÉK Aktivitást, s reményeik szerint ezen minél többen vesznek majd részt.

Írta: Szántai Tibor - Forrás: www.jaszkurt.hu

 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Betting site http://cbetting.co.uk more info for Paddy Power Offers